Vedeneristyssertifikaatti

Vedeneristyssertifikaatti kertoo töidemme laadukkuudesta ja luotettavuudesta

Pääkaupunkiseudulla toimivan Tähtilaatoituksen henkilökunnalla on VTT:n myöntämät henkilösertifikaatitmärkätilojen vedeneristyksiin. Käytännössä tämä tarkoittaa sitä, että työntekijän ammattitaito vedeneristystehtäviin on VTT:n toimesta todettu hyväksi näyttökokeella ja tentillä.

Vesieristysten tekeminen on ehkä tärkein ja yksi haastavimmista märkätilojen rakennustehtävistä, joten asiakkaan kannattaa tosiaan varmistua siitä, että urakoitsijan henkilökunta omaa työhön tarvittavat serfikaatit. Vedeneristyksen ja erityisesti kosteussulun oikeoppinen toteuttaminen varmistaa märkätilojen toimivuuden vuosiksi eteenpäin. Toistaalta taas huonosti tehty vesieristys voi aiheuttaa suuret vahingot nopeastikin.

Tähtilaatoitus on alansa kokenut ammattilainen, joka vaalii ammattitaitoa ja laatua kaikissa työtehtävissään. Vedeneristyssertifikaattien vaatiminen työntekijöiltämme on vain yksi, joskin tärkeä osa laadunvalvontaprosessiamme. Tilaamalla urakan meiltä, varmistut jo heti alussa töiden laadukkuudesta ja työntekijöiden ammattitaidosta.

Ota yhteyttä ja kysy lisää palveluistamme.